Forgalmi változások

Január 24-én, 25-én és 30-án filmforgatás miatt korlátozzák a Vörösmarty utca és környéke forgalmát

2016. január 24-én (vasárnap), 25-én (hétfőn), valamint 30-án (szombaton) a VI. és a VII. kerületben, a Vörösmarty utcában és környékén filmforgatás miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani: lezárják a Vörösmarty utcát az Andrássy út és a Wesselényi utca között, az Andrássy út szervizútját a Csengery utca és az Izabella utca között, a Dob utcát a Csengery utca és a Vörösmarty utca között, valamint a Jósika utcát.

Emellett számítani kell arra is, hogy néhány percre megállítják a Szófia utca és a Király utca forgalmát. A BKK kéri az autósokat, hogy ha tehetik, válasszanak másik közlekedési útvonalat.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.