Éves Budapest-bérlettel most csak nyerhet!

Ha szinte mindennap a közösségi közlekedést veszi igénybe utazásaihoz, érdemes éves Budapest-bérletet váltania. Így nem csupán időt, de 11 ezer forintot is megspórolhat. Sőt értékes nyereményekkel lehet gazdagabb!

Mit kell tudni az éves bérletről?

A Kedvezményes éves Budapest-bérlet (Csúszó érvényességű vagy naptári éves) ára 103 000 forint. Azaz 11 havibérlet áráért utazhat egész évben, ezzel megtakaríthat 11 000 forintot!

A bérlet érvényességének kezdetét ön döntheti el: választhatja a naptári éves változatot – 2017. január 1-jétől 2018. január 6-áig érvényes –, vagy a csúszó érvényességű változatot, amely a választott kezdőnaptól a következő év ugyanazon napjáig használható.

Miért érdemes most megvennie?

Ha 2016. december 1. és 2017. január 31. között vásárolja meg bármilyen típusú éves Budapest-bérletét, duplán is nyerhet!

Az Éves Budapest-bérlet előnyökkel jár:

  • Kedvezményes éves Budapest-bérlettel 11.000 forintot spórol, hiszen 11 hónapot fizet, de 12-t utazhat.
  • Időt takaríthat meg, hiszen egy évben csak egyszer kell bérletet vásárolnia.
  • Az érvényes szelvény bemutatásával fél áron válthat MOL Bubi éves bérletet: normál áron 9.450, promóciós áron pedig 6000 forintért, ezzel akár további 9450 forintot is megtakaríthat.

Mit nyerhet, ha Éves Budapest-bérletet vásárol?

2 személyes földközi-tengeri hajóutat teljes ellátással az OTP Travel jóvoltából

A nyertes és partnere 2017. április 30. és 2017. május 7. között a „Közép-mediterrán csodák – MSC csoportos tengeri hajóúton” felfedezheti a Földközi-tenger legszebb tájait. A hajó Genovából indul és oda érkezik Cannes, Palma de Mallorca, Barcelona, Ajaccio, Civitavecchia/Róma és La Spezia/Firenze érintésével. Az oda- és hazautazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest–Milánó–Budapest útvonalon, a transzfer autóbusszal történik. A nyeremény része egy milánói városnézés is. A nyertest és útitársát a hajón teljes ellátás várja. Fizetik a biztosításaikat és mentesülnek az illetékek, valamint szervizdíjak alól. További részletek: http://www.otptravel.hu/ajanlatok/kozep-mediterran-csodak-msc-csoportos-tengeri-hajout-genova-cannes-palma-de-mallorca-barcelona-ajaccio-roma-firenze

Egy-egy 50 alkalmas egy évig érvényes fürdőbérlet kabinhasználattal

A fürdőzés mindig remek kikapcsolódást ígér. Az 50 alkalmas bérlettel ráadásul nemcsak a Rudas fürdőbe, de a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. összes, egész évben nyitva tartó fürdőjébe érvényes. A bérlet nem névre szól, vagyis egy alkalommal akár több személy is beléphet egy időben a rajta lévő alkalmak erejéig. A bérleteket kizárólag a normál, napközbeni nyitvatartási időben lehet fürdőzésre igénybe venni; éjszakai fürdőzésre, a zárást követő rendezvényekre nem használhatók. További részletek: http://www.rudasfurdo.hu

Egy családi éves bérletet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

A nyertes 2 db „Gyermek + kísérő bérletet” kap ajándékba. Egy-egy bérlettel egy gyermek és egy felnőtt léphet be egyszerre az állatkertbe. A bérlet csak a gyermek fényképét tartalmazza, akit akár minden alkalommal más felnőtt családtag kísérhet el. A bérlet tulajdonosa azonban a gyermek, az ő jelenléte nélkül más személy a bérletet nem használhatja. Bővebb információ: http://www.zoobudapest.com/rolunk/jegyarak

Hogyan jelentkezhet a nyereményjátékra?

Az Éves Budapest-bérlet vásárlásakor 2017. január 31-éig minden ügyfél nyereményszelvényt kap. Amennyiben ezt hiánytalanul kitöltve bedobja a BKK Ügyfélközpontokban kihelyezett gyűjtőládába, vagy visszaadja a pénztárosnak, sorsolásban vesz részt, és értékes nyereményekkel lehet gazdagabb! Ha a játék ideje alatt több Éves Budapest-bérletet vásárol, akkor újabb nyereményszelvényt tölthet ki és dobhat a gyűjtőládába, megtöbbszörözve nyerési esélyeit.

Mikor lesz a sorsolás?

A BKK a játék 4 nyertesét 2017. február 2-án, 14 órakor kézi sorsolással választja ki. A nyertesek nevét a BKK Facebook-oldalán 2017. február 2-án, 15 és 17 óra között teszi közzé, illetve a nyereményszelvényen megadott elérhetőségükön értesítést kapnak.

Mit tegyen, akinek már van éves bérlete?

Azok az ügyfeleink, akik az akció meghirdetése előtt, de 2016. december 1. után vásároltak Éves Budapest-bérletet, a nyereményszelvényüket a BKK VII. kerületi, Rumbach Sebestyén utca 19–21. szám alatt található ügyfélközpontjában kérhetik el és dobhatják a gyűjtőládába nyitvatartási időben. Az ügyfélközpont nyitvatartási ideje:

hétfő, kedd: 9.00–17.00 óráig
szerda: 9.00–19.00 óráig
csütörtök: 9.00–17.00 óráig
péntek: 9.00–15.00 óráig
szombat–vasárnap: zárva

Ne maradjon le a lehetőségről, utazzon kényelmesen, és vigye el nyereményeinket!

A nyereményjáték részletes szabályzatát itt olvashatja.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.