December 8-ától a Budai fonódó villamoshálózat építése miatt egyirányúsítják a Bécsi út Nagyszombat utca és Szépvölgyi út közötti szakaszát a városközpont irányában

2014. december 5., péntek

2014. december 8-án, hétfőn a III. kerületben a Bécsi út Nagyszombat utca és Szépvölgyi út közötti szakaszán is megkezdjük a Budai fonódó villamoshálózat kiépítéséhez kapcsolódó közműmunkákat, ezért ezen az útszakaszon várhatóan 2015. március végéig csak a városközpont irányú közúti forgalom haladhat majd.

2014. december 8-ától, hétfőtől a Budai fonódó villamoshálózat kiépítése miatt a városközpont felé egyirányúsítjuk a III. kerületben a Bécsi út Nagyszombat utca és Szépvölgyi út közötti részét. A Nagyszombat utcából önálló sávon lehet majd a Bécsi útra kanyarodni, így a terület továbbra is megközelíthető lesz.

A Nagyszombat utca és a Kecske utca között a munkaterület mellett mindkét oldalon megállási tilalom lép életbe. A Kecske utca és a Szépvölgyi út között egyelőre nem zajlik majd munka, így ezen az útszakaszon pótoljuk a kieső parkolóhelyeket úgy, hogy a Lajos utca felőli oldalon ideiglenesen 45 fokos ferde beállású várakozóhelyeket jelölünk ki. Az ellenkező oldalon végig a szegéllyel párhuzamosan lehet majd parkolni.