Forgalmi változások

Szerdától szombatig sűrítve jár a 100-as autóbusz a Hungexpóra

2016. január 27-étől, szerdától január 30-áig, szombatig a Hungexpón tartják meg az AGROmashEXPO, a Magyar Kert, a Szőlészet és Pincészet és az AgrárgépShow szakkiállításokat. A várható nagyszámú érdeklődő kényelmesebb és gyorsabb utazása érdekében az Örs vezér tere M+H végállomásról induló 100-as busz a megszokottnál gyakrabban, nyitva tartási időben 15 percenként közlekedik, valamint jelzőlámpás programmódosítások nyújtanak segítséget a megváltozott forgalmi viszonyokhoz.

A korábbi évek tapasztalatai szerint a rendezvények nagy járműforgalmat vonzanak. A közúthálózat kapacitása korlátozott, ezért a vásárváros térségében, a Kerepesi út, a Fogarasi út és az Albertirsai út csomópontban, valamint az Albertirsai úton és a Fehér úton  torlódásokra kell számítani. Javasolt a nyitva tartási időben sűrűbben, 15 percenként közlekedő 100-as buszt használni, személyautóval pedig elkerülni ezeket az útvonalakat.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.