Forgalmi változások

Február 23-ától változik az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán a forgalmi rend a kifelé vezető irányba

A Budaörsi úti új közúti csomópont építésének következő üteme 2016. február 23-ától, kedd reggel 6 órától várhatóan három hétig tart. Megkezdik a Budaörsi úton a kifelé vezető szélső útpálya és a járdák felbontását, valamint a városból kifelé haladó BKK és Volán autóbuszok Sasadi út elnevezésű megállóhelyének átépítését. Az aszfaltozási munkák miatt a munkaterület mellett a főpálya szétválik a Budaörsi úton a városból kifelé haladó irányban, a Rahó utcánál. Két forgalmi sáv a Budaörsi út hegy felőli oldalán, egy pedig a munkaterület másik oldalán, az ellenkező irányú sávban vezet majd az M1-M7-es autópálya felé, így a Budaörsi úton továbbra is kétszer három fogalmi sávon haladhat a forgalom.

A befelé haladó oldalon a főpálya három sávja már egymás mellett, az újonnan megépült útpályán halad majd. Ebben az időszakban folytatódik a Boldizsár utcai csomópont átépítése, a forgalom a Balatoni út új, emelt útpályáján haladhat a városközpont felé. A Március utcába és a Rimaszombati útra ki- és behajtani a Budaörsi út felől, a főpályáról lehet majd.

Az 53-as autóbusz Sasadi út elnevezésű megállóhelyét a Mindszenty József bíboros tér felé 70 méterrel előbbre, a Sasadi útra helyezik, a Budaörsi út utáni első kapubehajtó elé.

A városból kifelé tartó 139-es, 140-es, 140A, 142-es, 150-es, 239-es, 240-es, 252-es, 253-as, 908-as, 940-es, 941-es, 972-es és 972B autóbusz Sasadi út elnevezésű megállóhelyét 90 méterrel előbbre helyezik a Budaörsi úton, a Sasadi út és a Beregszász út közé épített peronszigetre.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.