Forgalmi változások

Szombat délután terelve járnak a buszok a Budai Várban

2016. február 6-án, szombaton 14 és 18 óra között a 16-os, a 16A és a 116-os autóbusz terelve közlekedik, mert az I. kerületben a Kapisztrán téren demonstrációkat tartanak, ezért a Nádor utcát és a Kapisztrán teret lezárják.

A 16-os, a 16A és a 116-os autóbusz terelve a Dísz tér felé a Széll Kálmán tér M–Ostrom utca–Bécsi Kapu tér–Kard utca–Országház utca módosított útvonalon közlekedik. A buszok a Bécsi Kapu tér megálló helyett a Fortuna utca kereszteződése előtti, a Kapisztrán tér megálló helyett pedig a Kard utcában az Országház utca kereszteződése előtti ideiglenes megállóban állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.