Forgalmi változások

Változik szombaton több autóbuszjárat közlekedése Kispesten és Újpesten labdarúgó-mérkőzés miatt

2016. február 27-én, szombaton több futballmeccset is rendeznek a fővárosban. 15:30-tól kezdődik az újpesti Szusza Ferenc Stadionban az Újpest FC–DVSC-TEVA labdarúgó-mérkőzés. A sportrendezvény miatt az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében aznap 14 órától 18 óráig lezárják a IV. kerületi Megyeri utat a Váci út és a Pintér József utca (Fóti út) között, az Irányi Dániel utcát a Megyeri út és a Baross utca között. A lezárások miatt a 96-os, a 147-es és a 196-os autóbusz közlekedése módosul. Szintén szombaton, 18 órai kezdettel pedig a kispesti Bozsik Stadionban a Budapest Honvéd FC–Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzést rendezik. Az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében 16:30 és várhatóan 20:30 között a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcát a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca között lezárják. Ebben az időszakban a 93A autóbusz mindkét irányban terelt útvonalon közlekedik.

Az Újpest FC–DVSC-TEVA labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmi változások

2016. február 27-én, szombaton 15:30-tól rendezik az újpesti Szusza Ferenc Stadionban az Újpest FC–DVSC-TEVA labdarúgó-mérkőzést. A sportrendezvény miatt az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében aznap 14 órától 18 óráig lezárják a IV. kerületi Megyeri utat a Váci út és a Pintér József utca (Fóti út) között, az Irányi Dániel utcát a Megyeri út és a Baross utca között. A lezárások miatt több járat közlekedése módosul.

96-os autóbusz

A lezárás ideje alatt a 96-os autóbusz Újpest, Fóti út felé a Megyeri útig a menetrend szerinti, majd a Fóti út–Fiumei út–Julianus barát utca–Váci út–Fóti út módosított útvonalon jár. A Megyeri út/Fóti út, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megálló kimarad. A buszok az alábbi megállókban állnak meg ideiglenesen:

 • Megyeri út: a 147-es autóbusz megállóhelyén;
 • Fiumei út: a 147-es autóbusz megállóhelyén;
 • Megyer, Julianus barát utca: a 147-es autóbusz megállóhelyén;
 • Megyeri temető: a 30-as, a 30A, a 147-es és a 230-as autóbusz megállóhelyén.

147-es autóbusz

A lezárás ideje alatt a 147-es autóbusz Újpest-Központ M felé a Megyeri út–Fóti út–Baross utca módosított útvonalon halad. A Megyeri út/Fóti út, az Irányi Dániel utca és a Baross utca megálló kimarad. A buszok az alábbi megállókban állnak meg ideiglenesen:

 • Megyeri út/Fóti út: a 30-as, a 30A, 230-as és a 96-os autóbusz megállóhelyén;
 • Baross utca/Fóti út: a 30-as, a 30A, 230-as és a 96-os autóbusz megállóhelyén;
 • Irányi Dániel utca/Baross utca: a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz megállóhelyén.

196-os autóbusz

A lezárás ideje alatt a 196-os autóbusz Újpalota, Szentmihályi út felé az Újpest, Fóti úti végállomásig a menetrend szerinti, majd a Fóti út–Megyeri út–Megyer, Szondi utca végállomás–Megyeri út–Fóti út–Váci út módosított útvonalon halad. A Megyeri út/Fóti út és a Szusza Ferenc Stadion megálló kimarad. A buszok az alábbi megállókban állnak meg ideiglenesen:

 • Megyeri út/Fóti út: a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz megállóhelyén;
 • Megyeri temető: a 30-as, a 30A, a 147-es és a 230-as autóbusz megállóhelyén;
 • Megyer, Szondi utca: a 30-as autóbuszcsalád Keleti pályaudvar M irányú megállóhelyén;
 • Megyeri temető: a 30-as, a 30A, a 147-es és a 230-as autóbusz megállóhelyén;
 • Fóti út: a 104-es, a 104A és a 204-es autóbusz megállóhelyén;
 • Béla utca: a 104-es, a 104A és a 204-es autóbusz megállóhelyén;
 • Tungsram: a 104-es, a 104A és a 204-es autóbusz megállóhelyén.

A Budapest Honvéd FC–Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmi változások

2016. február 27-én, szombaton 18 órai kezdettel rendezik a kispesti Bozsik Stadionban a Budapest Honvéd FC–Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzést. Az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében 16:30 és várhatóan 20:30 között a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcát a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca között lezárják. Ebben az időszakban a 93A autóbusz mindkét irányban terelt útvonalon közlekedik.

A lezárás ideje alatt a 93A autóbusz Pestszentlőrinc, Fedezék utca felé az Üllői úton a Hengersor utcáig a menetrend szerinti, majd az Üllői út–Margó Tivadar utca–Bartók Lajos utca–Reviczky Gyula utca–Darányi Ignác utca  módosított útvonalon halad. A Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megálló kimarad. Helyettük a buszok az alábbi megállókban állnak meg:

 • Margó Tivadar utca: a 136E autóbusz megállóhelyén;
 • Csapó utca ideiglenes megállóhelyen a Darányi Ignác utca 59. szám előtt.

A lezárás ideje alatt a 93A autóbusz Kőbánya-Kispest M felé a Darányi Ignác utcáig a menetrend szerinti, majd a Darányi Ignác utca–Üllői út módosított útvonalon halad. A Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megálló kimarad. Helyettük a buszok az alábbi megállókban állnak meg:

 • Dembinszky utca: a 136E, a 236-os, a 236A és a 914-es autóbusz megállóhelyén;
 • Margó Tivadar utca: a 136E, a 914-es, a 950-es és a 950A autóbusz megállóhelyén.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.