Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Vízcsőtörés elhárítása miatt terelt útvonalon jár a 35-ös, a 36-os és a 152-es autóbusz

Vízcsőtörés elhárítása miatt – a munkálatok befejezéséig – a 35-ös, a 36-os és a 152-es autóbusz terelt útvonalon jár.

35-ös, 36-os autóbusz

A Csepel, Csillagtelep végállomás felé közlekedő 35-ös és 36-os autóbusz a Kossuth Lajos utca – Völgy utca – Erdőalja utca – Szent István út – Martinász utca – Völgy utca – Kölcsey utca útvonalon terelve közlekedik. Ebben az irányban az autóbuszok az összes megállóhelyüket érintik.

A Szent Imre tér felé közlekedő 35-ös és 36-os autóbusz a Kölcsey utca – Völgy utca – Festő utca – Erdősor utca – Kossuth Lajos utca terelt útvonal után ismét eredeti vonalán jár, ezért nem érinti a a Béke tér megállót, valamint a Kossuth Lajos utca ( Völgy utca ) megállót a 159-es autóbiusz Völgy utca elnevezésű megállójába helyezték át.

152-es autóbusz

A Szent Imre tér felé közlekedő 152-es autóbusz a Szentmiklósi út – Völgy utca – Kölcsey utca – Erdősor utca – Kossuth Lajos utca terelt útvonal után ismét eredeti vonalán jár, ezért nem érinti a Sporttelep utca megállót.

A Királyerdő felé közlekedő 152-es autóbusz a Szent István út – Martinász utca – Szentmiklósi út terelt útvonal után ismét eredeti vonalán jár, ezért nem érinti a Völgy utca és a Festő utca megállókat.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.