Forgalmi változások

Csütörtökön napközben a 36-os, a 93-as és a 93A autóbusz terelve jár

2016. március 24-én, csütörtök 9 órától várhatóan 17 óráig a 36-os, a 93-as és a 93A autóbusz a XVIII. kerületi Városház utca érintése nélkül, terelt útvonalakon közlekedik, mert a Városház utcában a Kossuth Lajos utca és az Üllői út között életveszélyes, a forgalmat akadályozó, korhadt fák ritkítását és gallyazását végzik. A Városház utcát az érintett szakaszon teljes szélességében lezárják. A párhuzamos Vasvári Pál utca egyirányú forgalmi rendje megfordul az Üllői út irányába, és megállási tilalmat vezetnek be.

A munkák ideje alatt a 36-os autóbusz Pestszentlőrinc vasútállomás felé a Kossuth Lajos utca és a Városház utca kereszteződéséig a menetrend szerinti, majd a Kossuth Lajos utca–Vasvári Pál utca–Üllői út módosított útvonalon közlekedik. Megállóhely nem marad ki.

A munkák ideje alatt a 93-as és a 93A autóbusz Szemeretelep vasútállomás; valamint Pestszentlőrinc, Fedezék utca felé a Kossuth Lajos utca és a Városház utca kereszteződéséig a menetrend szerinti, majd a Kossuth Lajos utca–Vasvári Pál utca–Üllői út módosított útvonalon halad. A buszok a Thököly út megálló helyett ideiglenesen a Vasvári Pál utcában az Üllői út kereszteződése előtt állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.