Forgalmi változások

Március 30-ától június közepéig a 99-es és a 217E busz terelve jár

2016. március 30-án, szerdán az első járat indulásától várhatóan június 17-én, pénteken az utolsó járat indulásáig a 99-es és a 217E autóbusz módosított útvonalon, a Lujza utcán jár, mert csatornarekonstrukció miatt a Karácsony Sándor utcát egyirányúsítják a Baross utca felé.

A munkák miatt

  • a Karácsony Sándor utca a Baross utca felé egyirányú lesz;
  • a Baross utca felől nem lehet majd a Karácsony Sándor utca felé fordulni.

A munkák ideje alatt a 99-es autóbusz a Blaha Lujza tér M felé a Diószegi Sámuel utcáig a menetrend szerinti, majd a Lujza utca–Teleki László tér–Szerdahelyi utca módosított útvonalon halad. A Kálvária tér és a Teleki László tér (Szerdahelyi utca) megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Kálvária tér: ideiglenes megállóhelyen a Lujza utcában, a Baross utca kereszteződése után 50 méterrel;
  • Teleki László tér (Szerdahelyi utca): ideiglenes megállóhelyen a Szerdahelyi utcában a Karácsony Sándor utca kereszteződése után 30 méterrel.

A munkák ideje alatt a 99-es autóbusz a Pesterzsébet, Mátyás király tér felé változatlan útvonalon halad, de a Teleki László tér (Szerdahelyi utca) megálló helyett ideiglenes megállóhelyen, a Szerdahelyi utcában a Karácsony Sándor utca kereszteződése előtt 10 méterrel áll meg.

A munkák ideje alatt a 217E autóbusz a Blaha Lujza tér M felé a Baross utcáig menetrend szerinti, majd a Lujza utca–Teleki László tér módosított útvonalon halad.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.