Forgalmi változások

Útbeszakadás miatt terelt útvonalon jár a 137-es és 937-es autóbusz

Útbeszakadás miatt március 11-én, péntektől a 137-es és 937-es autóbusz nem közlekedik az Erdőalja út – Viharhegyi út kereszteződés és a Máramaros út között. A várhatóan szombat reggelig tartó munkálatok idején a járatok több megállót nem érintenek.

2016. március 11-én, pénteken 10 órától, várhatóan március 12-én, szombaton az első járat indulásáig a 137-es és a 937-es autóbusz nem közlekedik az Erdőalja út – Viharhegyi út kereszteződés és a Máramaros út között, mert egy útbeszakadás javítási munkáit végzik. Ebben az időszakban a járatok nem érintik az alábbi megállóhelyeket:

  • Viharhegyi út (a csomópontban a járat egy másik, ideiglenes megállóhelyen áll meg, ami az Erdőalja út – Viharhegyi út kereszteződés előtt, az Erdőalja út 48. számnál található),
  • Iskola utca,
  • Királylaki út,
  • Máramaros út.

Az Erdőalja út megállóhelyről pénteken 10 óra után induló autóbuszok szombat reggelig a menetrendhez képest 6 perccel később indulnak.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.